Cum funcționează?

Îți aducem produsele românești de la fermă direct acasă sau la serviciu. Fiecare livrare pe care ți-o facem respectă aceleași standarde de calitate, rapiditate și atenție. Producem, selectăm cu atenție și livrăm în volume mici pentru a ne asigura că fiecare pachețel pe care îl pregătim cu drag, va răspunde exigențelor și dorințelor tale.

Etape:

1. Alege ce îți dorești cel mai mult din magazin.
Indiferent de preferințe și gusturi, ai posibilitatea de a alege exact cantitățile și sortimentele pe care ți le dorești.

2. Produse făcute pentru tine.
Vrei să modifici și să personalizezi produsele care ajung la tine? Nicio problemă! Poți schimba, elimina și adăuga orice produse îți dorești pe site-ul nostru.

3. Ne extindem mereu și căutăm produse noi pe care să ți le servim.
Vom adăuga frecvent produse noi, de cea mai bună calitate, la lista noastră și în magazinul nostru.

 4. Livrăm mai mult decât produse de la fermă.
Suntem mai mult decât o băcănie. Ceea ce noi îți „livrăm” este și sprijinul real pentru menținerea unei diete echilibrate pentru toată familia ta, fără chimicale și substanțe artificiale adăugate.

Livrarea

Momentan livrarea produselor se face doar în București și cu câteva excepții, în unele localități din județul Ilfov. Livrarea se face de regulă în decursul zilelor ulterioare finalizării comenzii. Dacă sunteți din afara Bucureștiului și vă interesează produsele noastre, vă rugăm să ne contactați.

Pentru produsele din carne, vă rugăm să notați faptul că acestea se livrează doar în zilele de joi și vineri ale săptămânii. Pentru ca o comandă pentru produse din carne să se încadreze în termenul de livrare optim de 48 de ore, astfel încât să nu necesite congelare, aceasta va fi livrată în aceeași săptămână, doar dacă este primită și înregistrată cel târziu în ziua de marți. Ziua de miercuri este dedicată pregătirii comenzilor pentru carne, însă, comenzile primite în acestă zi vor fi livrate în săptămâna următoare comenzii.

Grafic comenzi și livrări pentru produse din carne:

Cum comand?

Alegeți produsele pe care le doriți, selectați cantitatea dorită și selectați „Adaugă în coș”. După ce ai înregistrat comanda, poți urmări stadiul acesteia din contul tău de client, în secțiunea comenzile mele. Comanda minimă este de 150 RON.

Modificare sau anularea comenzii

Timp de 24 de ore (1 zi) de la plasarea și primirea de către noi a comenzii, ai posibilitatea anulării unei comenzi sau livrări. Opțiunea este disponibilă în contul tău de client, secțiunea „Comenzile mele”.