Publicat pe Lasă un comentariu

A sosit vremea să o luăm mai încet…

… să o luăm mai încet și să avem mai multă răbdare! Nu știu alții cum sunt, însă, pentru noi, Sărbătorile de iarnă sunt un motiv în plus să exersăm „mușchiul” răbdării. La vreme aceasta e mai bine să planifici din timp cumpărăturile, deplasările, cazarea și telefoanele la părinți acasă, dar mai ales, mesele care vor urma. Așa că vom renunța la tot ceea ce înseamnă „fast” (adică rapid) și ne facem un pui de bine (v-ați prins, nu?) pregătind din timp măcar cărnița de pasăre, brânzeturile și iaurturile.

Publicat pe Lasă un comentariu

Sucuri naturale, senzaționale, Artesana!

Nu puteam să nu adăugăm în oferta noastră și senzaționalele sucuri naturale Artesana. Disponibile la sticle de 1 litru sau 300ml, sucurile naturale Artesana sunt produse exclusiv din fructe proaspete, atent selecționate și sortate, nu au adaos de apă sau suc concentrat de fructe, zahăr, îndulcitori, coloranți și nici acidifianți. La fel ca laptele pentru brânzeturi, sucul este pasteurizat la temperatură joasă pentru păstrarea tuturor nutrienților fructelor.
Publicat pe Lasă un comentariu

Iaurturi și brânzeturi Artesana disponibile de astăzi la comandă și precomandă

A mai rămas puțin până la zilele veștilor minunate, dar noi avem o veste pe care nu mai putem amâna. Începând de astăzi, puteți comanda iaurturi și brânzeturi Artesana de pe site-ul nostru:
https://fermanita.ro/categorii-produse/lactate-artesana/

Mai zumzăim să asigurăm stocurile, însă, o bună parte din produse sunt disponibile pentru precomandă. Spor la comenzi!

Publicat pe Lasă un comentariu

Piept de rață rumen și suculent

Ehee… dragii noștri, am putea să ne dăm peste cap de trei ori, să cătăm în lung și-n lat și tot nu am putea ajunge la măiestria cu care cei de la savoriurbane.com prepară acest piept de rață rumen și suculent.

Ce putem face însă este să venim cu ingredientul principal: o rațușcă bună, bună, marca Fermanița crescută, în timp, doar cu cereale naturale.

Așadar, rețeta aici: https://savoriurbane.com/piept-de-rata-cum-il-gatim-dupa-reteta-clasica-simpla/ Spor!

Publicat pe Lasă un comentariu

La mulți ani, România!

De ziua noastră națională, ne dorim ca toți românii să se unească pentru a celebra Centenarul Marii Uniri! În aceste zile de mare sărbătoare, trebuie să ne aducem aminte că ceea ce este cel mai important pe lumea aceasta sunt familia, prietenii și moștenirea noastră românească. Această moștenire, pământul nostru roditor, tradițiile transmise din bunici la cei mici, ne obligă să respectăm valorile românești și tot ceea ce ne face români.

La mulți ani, dragi români!
La mulți ani, România!