Despre Fermanița

Înființată în 2016, Fermanița este mai mult decât o băcănie. Ceea ce noi vrem să facem este să-ți oferim un sprijin real pentru menținerea unei diete echilibrate pentru toată familia ta, cu produse fără chimicale și substanțe artificiale adăugate, livrate convenabil unde și când îți dorești.

Ați auzit cu siguranță de fructe de mare sau fructe de pădure, însă, sigur nu ați auzit de fructe de fermă. Și nu ne referim la fructele-fruct din pom, ci la totalitatea bunătăților pe care le cultivăm, le creștem, le selectăm și le îngrijim la Fermanița.

Ceea ce procesul de industrializare intens a reușit să facă este să banalizeze ceea ce punem pe masă. Nu mai simțim bucuria culesului legumelor proaspete și gustul plin al fructelor, al legumelor și al cărniței de la animale crescute în curte, pentru că orânduiala s-a mutat de la micile ferme la marile complexe agricole industriale.

Ceea ce noi ne-am propus să facem este să readucem plăcerea vizitei la ferma bunicilor, acolo unde totul avea gust. Vrem să transformăm orice masă, unde legumele și fructele sunt de bază, într-un eveniment și explozie de gust și arome. Nimic nu trebuie să fie banal, atunci când suntem ceea ce mâncăm. Oare nu putem avea și fructe de fermă? Vă invităm să vă convingeți că putem!

Nu toate bunătățile Fermanița sunt produse de către noi, însă, ne-am folosit toată expertiza, priceperea și talentul în selectarea furnizorilor pentru produsele noastre, astfel încât să se respecte aceleași standarde înalte pe care și noi, la rândul nostru, le oferim.

Ne dorim să creștem cu ajutorul vostru, respectând mereu aceleași principii și standarde pe care ni le-am impus:

1. Roade așa cum ies din pământ, fără chimicale și fără procesare industrială.
2. Animale fericite, crescute într-un spațiu larg, la sol, cu respect și multă iubire.
3. Fără resurse irosite și un impact cât mai mic asupra naturii și mediului.
4. Comercializarea doar a produselor românești.
5. Simplitate, eficacitate și celeritate în procesarea și onorarea comenzilor.
6. Respect în relația cu voi, clienții noștri.
7. Furnizori aleși cu atenție, în timp și în acord cu principiile noastre de operare și dezvoltare.